Wij zijn

Sinds 2005 gespecialiseerd in het deskundig rooien en snoeien van bomen of het nu gaat om bosonderhoud, productie hout of een moeilijk te rooien boom in een tuin. Daarnaast zijn we gespecialiseerd op het gebied van groenonderhoud bijvoorbeeld het onderhoud van heggen, ruimen van bladafval, bosmaaier.

rooien van bomen

Rooien van bomen

Kan een probleem zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat elke boom verwijderd wordt. Dat kan zijn klimmend of met behulp van een telescoopkraan of hoogwerker. Tak afval kan versnipperd worden en het hout kan eventueel worden afgevoerd of kachel klaar worden gemaakt. Ook kan de stobbe verwijderd worden door middel van uit frezen, dit is ook mogelijk in moeilijk bereikbare achter tuinen door gebruik te maken van een minifrees.

before an dafter

Onderhoud aan bomen

Is belangrijk bomen zorgen voor een leefbaar klimaat, en ze geven een invulling aan onze omgeving. Een boom heeft van jongs af aan begeleiding nodig. Alleen door middel van regelmatig onderhoud komt deze tot zijn volle recht, maar denk ook aan dood hout of laaghangende takken of takken boven gebouwen. Bomen die langs de openbare weg staan, kunnen door laaghangende takken voor overlast zorgen. Daarom is het van belang dat de bomen regelmatig gecontroleerd worden. Terugsnoeien, aftoppen of bij sommige bomen kandelaberen is ook een mogelijkheid. Wij kunnen ervoor zorgen dat de bomen netjes en deskundig gesnoeid worden.

onderhoud aan groen

Onderhoud aan groen

Denk hier aan het snoeien van heggen en struiken, het knotten van bijvoorbeeld: wilgen, populieren of lindes, en bosmaaien of blad ruimen.

het materieel

Het materieel

Wij werken uitsluitend met professioneel en goed onderhouden materiaal of huren eventueel het benodigde materieel in.

motorzagen

Motorzagen, van groot tot klein

Verschillend werk vraagt om verschillende typen zagen. Bijvoorbeeld; zware populieren met een grote zaag en snoei en houtwal afzetten met een kleine zaag.

bladblazer

Bosmaaiers, Bladblazers, Hegge scharen en stokzagen

Bosmaaiers uitgevoerd met touwtjes, slagmes of zaagblad en bladblazers rug gedragen of handblazer. En andere handgereedschappen.

versnipperaar

Versnipperaar

Mee te nemen op een aanhangwagen en maar 80 cm breed voor de moeilijk bereikbare tuinen Voor groter werk huren wij versnipperaars in.

stobbenfrees

Stobbenfrees

Grote frees of klein van maar 80 cm breed.

kachelhout

Kachelhout

Heeft U interesse in kachelhout van diverse soorten hout dan kunnen we u dat ook leveren en eventueel thuisbrengen.

Uiteraard is Den ieper vca vol gecertificeerd

Neem contact op:

Den Ieper
Erik Manders

Telefoon:    +31 06-27037880
Email:          zaagwerk@denieper.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!